Cautare produse

 

Cos cumparaturi

Momentan nu aveti nici un produs in cos

Autentificare

Newsletter

Nume:

Email:

Recomanda-ne!Astragalus 9000 forte - 60 capsule


Astragalus 9000 forte - 60 capsule


85.00 RON

Pune o intrebare despre acest produs

Astragalus 9000 mg - 60 capsule

Produs super-concentrat, de calitate premium.
Cel mai puternic Astragalus de pe piata, cu potenta imunitara terapeutica. De peste 17 ori mai potent decat alte produse, prin standardizare si/sau concentrare se asigura potenta compusilor terapeutici.
Antitumoral si imunostimulator, recomandat pentru Papiloma, Cancer (inclusiv Cervical), Hepatita A, B si C.
Contine 60 capsule din gelatina de origine vegetala.
Fabricat in Canada strict conform normelor GMP.

 

Prin ce se remarca Astragalus-ul pe care il oferim noi?

- In primul rand prin dozajul de exceptie, adecvat pentru un uz terapeutic forte.
- In al doilea rand prin calitatea sa farmaceutica si prin puritatea de 100%, ceea ce garanteaza maximum de potenta pentru doza administrata.

Majoritatea produselor similare de pe piata sunt incapsulate in capsule din gelatina de origine animala (de obicei din bovina). Folosirea capsulelor din gelatina de origine vegetala (desi ridica semnificativ pretul produsului) evita insa ingerarea de gelatina animala care poate sa interfereze cu substantele active din Astragalus, micsorand sau, posibil chiar, anuland unele din proprietatile acestuia.
Astragalus (Astragalus membranaceus) este una dintre cele mai complexe plante medicinale ce cuprinde o combinatie complexa de polizaharide, glicozide triterpene, flavonoizi, aminoacizi si minerale trasoare. Administrat in doze terapeutice, Astragalus reface pana la normal numarul de celule T (o forma specifica de celule albe) la pacientii bolnavi de cancer, SIDA etc.
Polizaharidele din Astragalus stimuleaza activitatea corticala a pituitarei-adrenale si reface numarul de celule rosii fabricate in maduva oaselor in cazul leucemiilor. S-a mai demonstrat, de asemenea, ca Astragalus stimuleaza productia proprie de interferon a organismului fiind astfel util in tratarea bolii Alzeimer, hepatita C, suport pentru chimoterapie si intarirea functiei imunitare.
Astragalus (Astragalus membranaceus) este utilizat de mii de ani in medicina traditionala chineza, uneori in combinatii cu alte imunostimulatoare. Astragalus contine antioxidanti specifici care protejeaza celulele impotriva degradarii de catre radicalii liberi care sunt by-produsi ai conversiei energetice la nivel celular.
Astragalus (Astragalus membranaceus) are o actiuune deosebita in protejarea si intarirea sistemului imunitar, in general, si are actiuni foarte clare in boli specifice. Pentru sistemul imunitar stimuleaza limfocitele T si celulele "ucigase naturale" NK, mareste productia de imunoglobuline (IgA, IgG). Spectrul de actiune imunostimulator este, insa, mult mai larg incluzand: gripa, infectii ale tractului respirator, hipertensiune arteriala, inflamatii, diabet, boli hepatice inclusiv Hepatita C, Cancer.
Are, de asemenea, activitati antivirale (inclusiv virusurile de hepatita), antibacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ) antiinflamatoare, diuretice (ajuta la eliminarea fluidelor din organism).

In Statele Unite, cercetatorii au condus cu succes investigatii care au dus la concluzia ca Astragalus poate fi un tratament alternativ pentru persoanele bolnave de cancer,al caror sistem imunitar este compromis de chimio si radio terapie.
Astragalus este de asemenea un tonic general atat pentru femei cat si pentru barbati.

Unic pe piata la potenta de 9.000 mg per capsula si administrat in dozele zilnice specific stabilite, Astragalus 9000 este recomandat in afectiunile unde este nevoie de o actiune rapida si puternica.
Pentru intretinere, 1 capsula pe zi de Astragalus 9000 confera beneficiul sigurantei ca va avea un efect benefic cert.

 

Radacina de Astragalus Membranaceus (450 mg extract 20x1 9000 mg contine minimum 20% polizaharide)

Modul recomandat de administrare: 1-2 capsule pe zi sau dupa sfatul medicului.
In cazuri grave doze mai mari ar putea fi necesare. Consultati specialistul!

  1. The Journal of Urology 1991;146:486-490
  2. Virology, March 1992
  3. Immunopharmacology (1990;20)
  4. Journal of Ethnopharmacology (1990)

Comentariile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va autentificati pentru a scrie un comentariu.


V-ar putea surade si:

93.00 RON


148.00 RON


57.00 RON
Viziteaza magazinul ORGANIKA FARMA pe ShopMania