Cautare produse

 

Cos cumparaturi

Momentan nu aveti nici un produs in cos

Autentificare

Newsletter

Nume:

Email:

Recomanda-ne!

CUM FUNCTIONEAZA TRATAMENTELE ALTERNATIVE

Despre antioxidanti si despre colesterol

Modul de abordare al tratamentelor alternative utilizind suplimente nutritive este intr-un fel, foarte asemanator cu abordarea unui regim alimentar variat. Precum un regim alimetar rezumat la citeva produse

Citeşte mai mult...

 

Totul despre Vitamina C

 

Vitamina C este poate cel mai folosit supliment, in prevenirea astmului bronsic, alergiilor, infectiilor virale si bolilor de inima.  Vitamina C este de asemenea esentiala pentru ca organismul sa poata sintetiza Colagen. Colagenul este essential pentru mentinerea elasticitatii tesuturilor, pielii si peretilor sistemului cardio-vascular. Vitamina C ia parte in procesul de asimilare a calciului devenind astfel importanta pentru sanatatea oase;or si dintilor. Vitamina C nu este toxica si nu irita stomacul ca unele medicamente cum este aspirina.  Profesorul Linus Pauling (parintele terapiei cu Vitamina C) recomanda administrarea zilnica de doze mari de Vitamina C atat pentru mentinerea cat si pentru recapatarea sanatatii in special in bolile cardio-vasculare. Mai recent, s-a descoperit ca efectul administrarii ciupercii REISHI (Ganoderma Lucidum) este mult mai mare daca se administreaza simultan cu doze relativ mari de Vitamina C (6-9 grame/zi).

Citeşte mai mult...

 

Vitaminele si Mineralele si rolul lor in organism

Vitaminele si Mineralele si rolul lor in organism Vitaminele sunt substante organice de care organismul are nevoie in calitate de micronutrienti. Participa, in calitate de co-enzime (co-factori, catalizatori), la toate reactiile biochimice din organism, asigurand legatura dintre combustia, distrugerea si reconstructia biochimica. Vitaminele sunt indispensabile vietii, intrucat servesc la transformarea alimentelor in energie.  O parte dintre acestea sunt de origine endogena, dar cantitatile pe care organismul le poate sintetiza sunt mult mai mici decat nevoile proprii, astfel incat, pentru echilibrarea balantei, se impune suplimentarea lor fie prin alimentatie, fie prin medicamente sau suplimente alimentare. Biodisponibilitatea lor sporita le asigura un plus de eficienta prin ceea ce adeptii “medicinilor naturale” inteleg prin “rezonanta”.  Dupa natura solventului care le mareste biodisponibilitatea sau le asigura eliminarea (cand sunt in exces), vitaminele se impart in doua grupe: liposolubile (A, D, E, F, K) si hidrosolubile (C si complex B).

 

Citeşte mai mult...

 

Protocol Curatire Arteriala

 

Protocolul complet pentru curatirea si refacerea sistemului circulator si a muschiului cardiac bazat pe studiile laureatului dublu la Premiul Nobel Prof. Linnus Pauling, cercetarilor Dr. David Rowland, a studiilor efectuate de NASA privind nanobacteriile si calcefierile arteriale precum si experienta acumulata din cazuistica de catre cadrele medicale asociate cu Provita Nutrition.

healthy-and-plaque-arteries.jpg

Protocolul complet pentru curatirea si refacerea sistemului circulator si a muschiului cardiac bazat pe studiile laureatului dublu la Premiul Nobel Prof. Linnus Pauling, cercetarilor Dr. David Rowland, a studiilor efectuate de NASA privind nanobacteriile

Citeşte mai mult...

 

Despre Colesterol

Exista 2 probleme care pot sa apara la nivelul peretilor vaselor sanguine:
Arteroscleroza (Ateroscleroza) prin depunerea de colestrol pe pereti si strangularea fluxului sanguin rezultand afectarea inimii care se poate manifesta prin: cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, hemoragie cerebrala, arteriopatia membrelor inferioare
Arterioscleroza prin depunerea de calciu pe peretii vaselor sanguine rezultand in "intarirea arterelor' si fragilizarea vaselor snguine cu riscul ruperii acestora si declansarea unui accident vascular.
Ce este colesterolul?
Colesterolul este o substanta înrudita cu grasimile si care are un rol important în buna functionare a organismului. El are în mod normal o concentratie în sânge de pâna la 200-250 mg/dl. Sursele de colesterol pentru organism sunt: alimentele grase (grasimi animale, galbenusul de ou, viscere) sau fabricarea lui de catre ficat la persoanele cu predispozitie ereditara, obeze, diabetice, alcoolice sau care folosesc anticonceptionale.

Citeşte mai mult...

 

Protocoale deparazitare totala (Candida, Paraziti)

PROTOCOALE DEPARAZITARE si DECANDIDOZARE (Paraziti, Candida)

NOTA: produsele din protocoale trebuie comandate din farmacie individual, unul cate unul, dupa necesitate.

Existenta parazitilor in tractul intestinal reprezinta un mare pericol pentru sanatate. Ne-eliminati la timp acestia se inmultesc hranindu-se cu hrana noastra, cu sangele nostru, practic incepand sa ne omoare incet incet. De aici si faimoasa fraza: "Moartea incepe in intestine".

Citeşte mai mult...

 

Despre suplimente standardizate

Mai multi clienti au cerut lamuriri privind suplimentele nutritive standardizate, si anume ce semnifica standardizarea si ce importanta are ea. Contrar perceptiei generale, standardizarea suplimentelor nutritive nu are nimic de-a face cu standardizarea produselor sau bunurilor realizata prin oficiile de standarde nationale sau internationale (de ex. STAS, DIN, ISO etc.)

Citeşte mai mult...

 
Viziteaza magazinul ORGANIKA FARMA pe ShopMania