Cautare produse

 

Cos cumparaturi

Momentan nu aveti nici un produs in cos

Autentificare

Newsletter

Nume:

Email:

Recomanda-ne!

Astaxanthin un antioxidant specific cu o arie larga de actiune

Astaxanthin un antioxidant specific cu o arie larga de actiune

Astaxanthin (pronuntat „Asta-ZAN-tin”) este un carotenoid natural care se gaseste in alge, creveti, homari, crab si somon. Carotenoizii sunt pigmenti de culoare care apar in natura si sprijina sanatatea.

Citeşte mai mult...

 

Candida, un dusman ignorat

Candidoza este o infectie fungica provocata de drojdiile din specia Candida.

Candida albicans este cauza predominanta a infectiei candidozice. Candida albicans exista in mod normal in organism in cantitati mici, in special in tractul intestinal si urinar, precum si in vagin. Aceasta devine un pericol cand se inmulteste necontrolat, punand astfel viata in pericol daca ajunge in fluxul sanguin si se extinde la diferite organe si creier. Aceasta poarta numele de candidoza sistemica. Lucrul acesta poate avea urmari foarte grave printre care se numara si: insuficienta cardiaca, insuficienta renala, tulburari respiratorii.

Citeşte mai mult...

 

Sistemul imunitar: arma principala impotriva bolilor

Sistemul imunitar protejeaza organismul de infectii cu aparare stratificata si specifitate crescuta.

Exista doua componente majore ale sistemului imunitar: cea innascuta si cea de adaptare. in termeni simpli, barierele fizice previn patrunderea in organism a agentilor patogeni, cum ar fi bacteriile si virusii.

Citeşte mai mult...

 

CHAGA, ARMA IMPOTRIVA IMBATRANIRII

CHAGA, ARMA IMPOTRIVA IMBATRANIRII

Aceasta enzima are o putere antioxidanta de 250 de ori mai mare decat Coenzima Q10 si Vitamina C. Descoperiti care sunt super-alimentele ce contin acest "luptator impotriva radicalilor liberi" si modul in care acestea pot contribui la o imbunatatire exceptionala a starii de sanatate, adaugand ani in plus vietii dumneavoastra.

Citeşte mai mult...

 

ACIDUL ALFA LIPOIC (ALA)

Acidul Alfa Lipoic (ALA) – cunoscut si sub denumirea de acid tioctic, a fost descoperit in anul 1951 ca o molecula identificata in faza de transfer a grupului acetil, precum si ca o coenzima in ciclul Krebs.

In anii 1980, comunitatea stiintifica a realizat ca ALA este, de asemenea, un puternic antioxidant.

Citeşte mai mult...

 

Cinci beneficii ale Uleiului de Primula

Uleiul de Primula este utilizat pentru beneficiile sale surprinzatoare pentru sanatate, astfel ca s-ar putea sa fiti uimiti in legatura cu impactul pozitiv pe care il poate avea acesta asupra pielii, parului, oaselor si chiar a hormonilor.

Acest ulei este bogat in acizi grasi esentiali, care pun bazele caramizilor pentru membranele celulare si, de asemenea, furnizeaza o varietate de hormoni si substante asemanatoare hormonilor.

Citeşte mai mult...

 

Coenzima Q10 - functii biologice esentiale

Traducere si adaptare din lucrari in limba engleza:

  • Biochemical Functions of Coenzyme Q10;
  • Frederick L. Crane, PhD Department of Biological Sciences, Purdue University, West Lafayette, Indiana, USA;
  • Journal of the American College of Nutrition, Vol. 20, No. 6, 591–598 (2001)

Definirea stiintifica a coenzimei Q10

Coenzima Q este integral definita ca o component cruciala a procesului de fosforilare oxidativa din mitocondrii, prin care energia carbohidratilor/glucidelor si acizilor grasi este transformata in ATP pentru activarea intregului ansamblu de lucru din fiecare celula a organismului,  si a procesului de sinteza. Recent, s-au descoperit noi contributii ale Coenzimei Q in contextul altor functii celulare.

Citeşte mai mult...

 
Viziteaza magazinul ORGANIKA FARMA pe ShopMania