Cautare produse

 

Cos cumparaturi

Momentan nu aveti nici un produs in cos

Autentificare

Newsletter

Nume:

Email:

Recomanda-ne!

Ateroscleroza fara chirurgie

Problema tratarii Aterosclerozei implica doua aspecte fundamentale:
1) Eliminarea depunerilor de colesterol de pe peretii arterelor;
2) eliminarea cauzelor care duc la depunerea colesterolului pe peretii arterelor.
Arterioscleroza si ateroscleroza sunt afectiuni cauzate de depuneri pe peretii interiori ai arterelor care conduc la strangularea fluxului sanguin si la reducerea elasticitatii (intarirea) arterelor.
Depunerile de pe peretii arterelor pot fi de doua feluri si deobicei sunt simultane:

1) Depuneri de Calciu (Arterioscleroza) care conduc si la rigidizarea si fragilizarea arterelor. Depunerile de Calciu se vor gasi totodata si in interiorul inimii in special pe valvele acesteia. Depunerile de calciu se datoreaza iun principal unei bacterii de dimensiuni foarte mici: nanobacteria (nanobacterium).
2) Depuneri de Colesterol si alte materii (Ateroscleroza) care conduc la strangularea fluxului sanguin. Depunerile de colesterol se datoreaza in principal inflamatiei peretilor arteriali si reprezinta raspunsul imun al organismului impotirva acestei inflamatii.

STIATI CA: puteti sa reversati Arterioscleroza prin eliminarea calciului de pe peretii arteriali prin Procedura de Chelatinare cu EDTA?
STIATI CA: puteti sa reversati ateroscleroza si sa evitati chirurgia de bypass sau angioplastia (stent) eliminand depunerile de colesterol pe cale naturala folosind terapia bazata pe cartea Dr. David Rowland? In acest sens, va putem oferi produsul Formula FLOW (FLW)  conceputa de Dr. Rowland.

 
Viziteaza magazinul ORGANIKA FARMA pe ShopMania