Cautare produse

 

Cos cumparaturi

Momentan nu aveti nici un produs in cos

Autentificare

Newsletter

Nume:

Email:

Recomanda-ne!

Despre Artrita, Artroza, Osteoartroza

CUM FUNCTIONEAZA TRATAMENTELE ALTERNATIVE
Despre Artrita, Artroza, Osteoartroza, Reumatism Articular si Osteoporoza

Modul de abordare al tratamentelor alternative utilizind suplimente nutritive este intr-un fel, foarte asemanator cu abordarea unui regim alimentar variat. Precum un regim alimetar rezumat la citeva produse de baza poate nu conduce la o nutritie adecvata a organsmului, tot asa administrarea cu indaratnicie a numai citorva suplimente nutritive nu va rezolva decit partial afectiunile pentru care ne tratam. Regula generala de aplicat este “COMBINA SI VARIAZA INTELIGENT GAMA SUPLIMENTELOR NUTRITIVE”.
STIATI CA:
- Glucozamina este de doua feluri? Glucozamina Sulfat si Glucozamina Clorhidrat;
- Condoitrinul (Condoitrina) este de doua feluri? Condoitrin Sulfat si Condoitrin Clorhidrat;
- Calciul poate fi gasit in trei forme? Carbonat de Calciu, Citrat de Calciu si Ascorbat de Calciu;
- Colagenul este de doua tipuri? Colagen Tip I si Colagen Tip II;
- Bormelina (Bromelaina) este una dintre extrasele cele mai eficiente in lupta contra inflamatiilor articulare?
- Extrasul de Noni lucreaza sinergistic cu Bromelina contra inflamatiilor articulare;
- Cartilajul de Rechin de Pacific este bogat in Glucozamine si Condoitrin dar si in Calciu si fosfor care fiind de origine animala se absorb mult mai usor si se depun cu predilectie in articulatii si oase. Incercati Cartilajul de rechin de la Organika care este foarte pur si de calitate garantata prin ISO 9001.
- Magneziul este esential si in aceste afectiuni dar este greu absorbabil? Incercati u n complex de 3 compusi magnezici care combinati sinergistic conduc la o rata de absorbtie mai eficienta. Noi am introdus in farmacie un asemenea complex.
- Folositi minerale si vitamine adjuvante care promoveaza absorbtia Calciului. Spre exemplu, folositi Potenta Optima Ca-Mg-Zn-Vit. D
- Acidul Hyaluronic este "lubrefiantul" cartilajelor de la incheieturi?
- MSM nu numai ca reduce durerile cauzate de Artrita, Artroza, Reumatism articular si Osteoartrita dar are si multe alte efecte benefice pentru sanatatea generala?

Daca suferiti de una sau mai multe din afectiunile de mai sus trebuie sa determinati care dintre substantele de mai sus este cea mai eficienta pentru dumneavoastra. De asemenea cautati produse care combina sinergistic substantele de mai sus. Multe farmacii vind produse cum ar fi Glucozamina fara a mentiona ce fel de glucozamina vind. Nu le cumparati!

Pachetul de Sanatate "ARTROFIX-Forte" contine toate elementele de mai sus cu exceptia Acidului Hyaluronic pe care l-am introdus insa in Magazinul naturist separat, in special pentru bolnavii care au probleme cu "frecarea os pe os" in special la solduri si genunchi. Bolnavii de reumatism, Artrita, Artroza, au raportat efectele rapide ale Protocolului "ARTROFIX-Forte". In cazul in caree nu aveti insuficienta de Calciu va recomandam Protocoalele ARTROFIX-Rapid. Pentru bolnavii cu inflamatii articulare mai grave am introdus si Bormelina (Bromelaina) separat.

Va mai sugeram:
Continuare:

Ultimele cercetari indica rezultate favorabile in tratarea osteoporozei, in special la femei, prin suplimentarea cu "ISOFLAVONE DIN SOIA"  in combinatie cu Calciu, Magneziu, Zinc, Vitamina D.
 
Viziteaza magazinul ORGANIKA FARMA pe ShopMania