Cautare produse

 

Cos cumparaturi

Momentan nu aveti nici un produs in cos

Autentificare

Newsletter

Nume:

Email:

Recomanda-ne!

Protocoale deparazitare totala (Candida, Paraziti)

PROTOCOALE DEPARAZITARE si DECANDIDOZARE (Paraziti, Candida)

NOTA: produsele din protocoale trebuie comandate din farmacie individual, unul cate unul, dupa necesitate.

Existenta parazitilor in tractul intestinal reprezinta un mare pericol pentru sanatate. Ne-eliminati la timp acestia se inmultesc hranindu-se cu hrana noastra, cu sangele nostru, practic incepand sa ne omoare incet incet. De aici si faimoasa fraza: "Moartea incepe in intestine".
Dar parazitii nu infecteaza doar intestinul. Unii paraziti ajung pana in ficat ca de exemplu Liver Fluke:

Candida Albicans este un alt parazit care porneste de la nivel de intestin gros si daca este lasata necontrolata invadeaza intreg organismul devenind vizibila in gura (limba albicioasa), crapaturi la colturile gurii, in vagin (scurgeri vaginale, mancarimi etc.) Pentru a determina o posibila infestare cu Candida, vizitati pagina  de descriere a produsului Formula CANDIDA si raspundeti la cateva intrebari test.

PROTOCOALE COMPLETE DE DEPARAZITARE
A.  Protocol DEPARAZITARE SI DECANDIDOZARE TOTALA: Pentru eliminare paraziti intestinali si Candida + curatire colon + repopulare colon

Produse utilizate:
- 1 flacon FORMULA CANDIDA (90 cps)
- 2-3 flacoane Pau d’Arco (90 cps)
- 1 flacon PARA FREE (90 sau 180 tab)
- 1 flacon CURATITOR COLON (100 cps)
- 2 flacoane LACTOBACILUS ACIDOFILUS Activ (100 cps)

ADMINISTRARE:
1.  FORMULA CANDIDA - 27 ZILE (Conform instructiunilor din prospect) +  Pau d’Arco ( cate 1 capsula de 3 ori/zi in ultimele 15 zile ale protocolului);
2. PARA FREE (90 Tablete) - 15 zile (cate 2 tablete de 3 ori pe zi cu 30 minute inainte de masa) +  Pau d’Arco (cate 2 capsule de 3 ori/zi in timpul mesei);
3. CURATITOR COLON  +  LACTOBACILUS ACIDOFILUS Activ (minim 4 miliarde unitati active per capsula) - 25 zile (2x Curatitor Colon seara inainte de culcare cu cel putin o cana mare de apa + cate 2 Acidofilus de 2 ori pe zi cu 30 minute inainte de mesele principale). Se va continua cu ACIDOFILUS pentru cel putin inca o luna.
4. Pentru femei, in cazul in care exista si o candidoza vaginala (ceea ce este mai mult decat probabil), pe perioada Etapelor 1) si 2) se fac spalaturi vaginale in fiecare seara cu ceai de Pau d’Arco (se fierb 250 ml de apa. Se desfac 2 capsule de Pau d’Arco si se desearta in apa. Se aduce din nou la fierbere dupa care se da deo-parte si se acopera. Se lasa sa infuzeze pana ajunge la temperatura camerei. Se strecoara. Se toarna 200 ml  in irigator si se iriga vaginul. Aceasta operatie se va face seara inainte de culcare. NU se va “clati” vaginul cu apa dupa Pau d’Arco.  Cu restul de 50 ml de ceai se face gargara prelungita pentru candida bucala).

NOTA IMPORTANTA: pentru persoanle afectate mai sever de parazitii intestinali, recomandam PARA FREE (180 Tablete) pentru un tratament complet de 30 de zile.

* Intru-cat moartea parazitilor degaja toxine care trebuie prelucrate de catre ficat, persoanelor cu probleme la ficat li se recomanda administrarea simultana fie de SILIMARIN-Forte fie LIVER-Forte, in functie de caz;
* Evitati pe cat se poate consumul de bauturi alcoolice;
* Evitati zaharul si dulciurile;
* Evitati produsele de panificatie care necesita multab drojdie;
* Spalati-va bine mainile in general si in special inaine de a manca;
* Intru-cat Candida se transmite si prin contact sexual sau prin sarut este necesar ca si partenerul sau partenera sa efectueze simultan un tratament contra Candida.

B. Protocol CANDIDA TOTAL: Pentru eliminare totala Candida, curatire si repopulare colon

Produse utilizate:
- 1 flacon FORMULA CANDIDA (90 cps),
- 2 flacoane Pau d’Arco (90 cps),
- 1 flacon CURATITOR COLON (100 cps),
- 1-2 flacoane LACTOBACILUS ACIDOFILUS Activ (100-200 cps).

ADMINISTRARE:
1.  FORMULA CANDIDA - 27 ZILE (Conform instructiunilor din prospect) +  Pau d’Arco ( cate 1 capsula de 3 ori/zi in ultimele 15 zile ale protocolului);
2. CURATITOR COLON  +  LACTOBACILUS ACIDOFILUS Activ (minim 4 miliarde unitati active per capsula) - 25 zile (2x Curatitor Colon seara inainte de culcare cu cel putin o cana mare de apa + cate 2 Acidofilus de 2 ori pe zi cu 30 minute inainte de mesele principale). Se va continua cu ACIDOFILUS pentru cel putin inca o luna.
4. Pentru femei, in cazul in care exista si o candidoza vaginala (ceea ce este mai mult decat probabil), pe perioada Etapelor 1) si 2) se fac spalaturi vaginale in fiecare seara cu ceai de Pau d’Arco (se fierb 250 ml de apa. Se desfac 2 capsule de Pau d’Arco si se desearta in apa. Se aduce din nou la fierbere dupa care se da deo-parte si se acopera. Se lasa sa infuzeze pana ajunge la temperatura camerei. Se strecoara. Se toarna 200 ml  in irigator si se iriga vaginul. Aceasta operatie se va face seara inainte de culcare. NU se va “clati” vaginul cu apa dupa Pau d’Arco.  Cu restul de 50 ml de ceai se face gargara prelungita pentru candida bucala.
 
Viziteaza magazinul ORGANIKA FARMA pe ShopMania